Om Bikemaestro

OM BIKEMAESTRO

På Bikemaestro Göteborg så tror vi på att kundservice är A och O, därför kan du känna dig trygg med att vi alltid sätter dig i första hand när du köper din cykel hos oss.

Med vår gedigna erfarenhet kan vi hjälpa dig att välja rätt cykel.
Vi monterar ihop den, ställer in och justerar den, varefter vi testar den för att säkerställa perfekt funktion och säkerhet.
Därefter får du cyklen levererad till din dörr helt kostnadsfritt. Kan det bli smidigare?

Nedan listar vi flera av de fördelar med att handla från Bikemaestro som våra kunder älskar!

FRI FRAKT
Vi erbjuder fri frakt på alla cyklar i vårt grundsortiment.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Livstids servicegaranti ingår alltid utan extra kostnad på alla våra cyklar. Servicegarantin kan nyttjas två gånger per år, så länge du äger cykeln. Det kanske låter som stora ord, men vi väljer våra varumärken med största omsorg och är noga med att de ska hålla högsta kvalitét. Därför kan vi erbjuda denna garanti.

PERFEKT INSTÄLLDA STÖTDÄMPARE
Alla kunder får utan extra kostnad låna Quarq Shockwiz. Shockwiz är en digtal enhet som kopplas in i luftventilen på stötdämparen fram och bak och som läser av dina värden och skickar dom direkt till din mobil där du får information om hur du ska ställa in dina stötdämpare för att få maximal prestanda. Grymt smidigt!

GRATIS FÖRSÄKRING
Vi erbjuder alltid gratis försäkring via Solid Försäkring på alla våra cyklar. Solid Försäkring är Sveriges största försäkringsgivare inom cyklar. Försäkringen innebär att det ingår en självriskeliminering i 3 månader, vilket gör att du slipper betala någon självrisk (upp till 10 000kr) enligt din gällande hemförsäkring om din cykel skulle bli stulen.

PRISGARANTI
Hos Bikemaestro Göteborg kan du känna dig trygg med att du alltid gör det bästa köpet. Om du mot förmodan skulle hitta samma produkt till ett lägre pris hos en annan butik, så erbjuder vi produkten till samma pris hos oss. Prisgarantin kan också nyttjas upp till 14 dagar efter ditt köp, vilket innebär att du kan få tillbaka mellanskillnaden på ditt köp.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV



Bikemaestro Göteborg

Öppettider: Mån-fre 8-16

Björnbärsvägen 47, 448 37 Floda

info@bikemaestro.se

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV



BIKEMAESTRO PÅ SOCIALA MEDIER