Skip to content Skip to footer

KOMMANDE EVENT

EMTB-TESTDAG MED CANYON

Ta chansen att klämma på och provköra Canyons nyligen släppta 2023-utbud.
Vi kör en två timmars guidad tur på det bästa EMTB-stigarna i Delsjön.
Det här får ni inte missa!

EVENT  FÖR   FÖRETAG  OCH  PRIVATPERSONER

Vi erbjuder guidade mountainbiketurer för både privatpersoner och företag.
Vi är flexibla gällande upplägg och kan ta grupper mellan 5-30 personer, vare sig det gäller företagsevent, möhippor/svensexor, kalas eller något annat.
Vi utgår från Göteborg, men kan annordna turer runt om i landet.

Vi gör allt för att ge er en magisk upplevelse ute i naturen och tar er till de bästa mountainbikestigarna i de mest sceniska naturområdena.

Vi är ett av få företag i landet och det enda i Göteborg som hakat på trenden med E-MTB:s (mountainbikes med elmotor). Det är något man bara måste prova för att förstå hur vansinnigt roligt det är!
Det är inte ovanligt att kunderna i ren och skär lycka ropar ut sin förtjusning när dom får uppleva känslan att med lätthet flyga fram i skogen.
Elektriska mountainbikes öppnar upp för helt nya möjligheter –  personer som inte är riktigt lika vältränade kan nu följa med ut i skogen och njuta av miljöerna och fokusera helt och hållet på det roliga.

All cyklingen sker självklart i ett tempo anpassat för gruppen så att alla hinner njuta fullt ut av naturen och upplevelsen.

Vi utgår vanligtvis från Skatås Motionscentrum, men kan som sagt även köra turer runt om i landet på förfrågan.
I så fall tar vi vår minibuss med plats för guide och åtta passagerare samt vår specialbyggda släpkärra med plats för cyklarna.

Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål och tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även ordna mat, dryck och andra aktiviteter som tex. höghöjdsbana, team buildning-lekar och annat skoj.

Vi kan också ordna med supergod packad lunch som ni kan avnjuta på något av de vackra utsiktsplatserna i skogen.

Hör av er så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse!