Skip to content Skip to footer

PRESENTKORT

Har du kanske friskvårdsbidrag kvar? Eller vill köpa en uppskattad julklapp eller present till någon du tycker om? Just nu har vi en stor kampanj på alla våra presentkort! För endast 699 kr så får du ett presentkort som täcker valfri MTB-kurs eller privatlektion under 2024, till ett värde av 999 kr!

Om du ska använda friskvårdsbidraget för att köpa presentkort är det alltid bra att verifiera med din arbetsgivare att presentkort är godkänt för nyttjande av friskvårdsbidrag.

Nedan kan du välja mellan presentkort till dig själv eller presentkort som gåva till någon annan. Var noga med att fylla i personnummer om presentkortet är personligt och du vill kunna nyttja friskvårdsbirdraget.

Vid köp av presentkort via Epassi går du in på vår Epassi-sida via knappen precis under och köper presentkortet direkt hos Epassi. Det går också bra att köpa via Epassis app.

VÅRA ELEVER ÄLSKAR OSS

Vi på Bikemaestro brinner för mountainbikecykling och lägger ner vår själ i det vi gör. Kombinationen av vår brinnande passion och den trygghet vi känner gällande pedagogiken och effektiviteten i vårt utbildningssystem, gör att vi som det enda instruktörsföretag i Sverige erbjuder HELA kurskostnaden tillbaka om du som deltagare inte känner dig nöjd.

Investera i en kurs hos oss, som hundratals andra elever, och vi garanterar att din cykling kommer bli både roligare och säkrare.

Nedan kan du se vad våra elever skriver om oss.

5.0 av 97 recensioner
5/5
Marcus Besterman
Läs mer
Gick grundkursen igår, kan helt enkelt inte bli något annat betyg än 5/5. Toppennöjd!

Rekommenderas!
Emil Larsson
Läs mer
Jag gick Bikemaestros fortsättningskurs och är mycket nöjd! Redan dagen efter kursen märkte jag att jag kunde ta mig ner för terräng jag inte klarat tidigare!
Natasja Gersom
Läs mer
Grym kurs! Grymma instruktörer! Bland det roligaste jag gjort i mitt liv.

Kan verkligen rekommenderas!
Ludvig Franzen
Läs mer
Jag insåg verkligen att man klarar tuffare hinder eller branter än man tror, tack vare pepp och generellt kanonbra bemötande från Matthias och Pilo!
Stefan Asp
Läs mer
Matthias som coach är engarerad och ödmjuk och det märks att han brinner för det han gör.

Kommer definitivt bli fler lektioner för egen del!
Almos Boldizsar
Läs mer
Great course, recommended before trying to tackle the Swedish terrain. Great tutor and tips. Couldn’t ask for a better experience!

Highly recommended!
Chris-Marie Johansson
Läs mer
Tack för en fantastisk MTB grundkurs för tjejer! Jag lärde mig en massa ny teknik och fick bra tips om hur klara av situationer som tidigare känts omöjliga!
Jag kommer definitivt haka på fortsättningskursen framöver!
Joseph Vecci
Läs mer
We would highly highly recommend Matthias and Bikemaestro if you are interested in mountain biking around Gothenburg it was truly one of the best mountain bike experiences we have had!
Ulrika Benjaminsson
Läs mer
Superbra kurs, utmanande och lärorikt! Jag har fått många bra verktyg för fortsatta äventyr på cykel.
Per Enlöf
Läs mer
Gick MTB fortsättningskurs. Oerhört nöjd! Har cyklat en del tidigare och fick med mig mycket bra tips och trix som kommer göra att jag kan köra fortare, brantare och högre.

Rekommenderas!
Francisco Moya Arnao
Läs mer
Amazing place, amazing e-bikes and amazing teacher. It was a pleasure take a ride today with Bikemaestro!!!

Thanks Matthias for the funny ride!!! If we come again to Gothemburg for sure we will call again!!!
Kristoffer Andersson
Läs mer
Fick rejält mycket mer fart och självförtroende på cykeln efter genomgången grundkurs.

Stark rekommendation!
Föregående
Nästa