Skip to content Skip to footer

JOBBA HOS OSS

Bikemaestro Göteborg har på kort tid blivit ett av de större utbildningsföretagen inom mountainbikecykling i Sverige och söker nu efter fler eldsjälar som drömmer om att jobba med sin passion. Ta chansen att bli en del av vårt härliga team och den spännande resa vi har framför oss!

Till 2023 växlar vi upp och söker ett flertal personer som vill axla rollen som instruktörer på våra kurser samt privatlektioner. Det kan också bli aktuellt att jobba med guidning på olika event och resor.

Till en början kommer man gå som hjälpinstruktör ihop med en av våra huvudinstruktörer, men målet är att man, när man blivit varm i kläderna, ska kunna leda våra kurser. Vi jobbar alltid i team om minst två instruktörer per kurs.

Vårt mål är att hålla absolut högsta kvalitet på våra utbildningar och guidade turer, vilket innebär att vi alltid försöker utveckla och förbättra vårt utbildningsmaterial och hur vi levererar det.
Vi försöker hålla organisationen platt med högt i tak och en varm och inkluderande kultur där vi vill att alla våra instruktörer är med och formar Bikemaestro.

Då varje instruktör blir en så pass stor del av Bikemaestro så ser vi dessa rekryteringar som långsiktiga och hoppas att ni kommer trivas och vilja vara en del av vårt härliga team flera år framöver.

Vem är du?
För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv, ödmjuk och utåtriktad person som gillar att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper på ett inspirerande och engagerat sätt. Du är en ambitiös och flexibel problemlösare som ser möjligheter istället för hinder och som trivs med ansvar.
Självklart är du en duktig mountainbikecyklist och har koll på grunderna för hur man mekar med en cykel. Om en kund får punktering, kedjebrott eller andra mindre haverier behöver du kunna hjälpa till att lösa problemet.
Det är meriterande om du har en utbildning eller bakgrund som mountainbikeinstruktör eller annan instruktörsroll inom idrott, men det är inget krav. Vi ser det som viktigast att du matchar de personliga egenskaperna vi söker och att du passar in i vårt team.

Vad erbjuder vi dig?
Förutom världens roligaste jobb och alldeles underbara kollegor, så erbjuder vi våra instruktörer en väldigt inkluderande roll i ett nytt och växande företag, där dina tankar och idéer kommer vara med och forma företaget. Vi tror på att hålla organisationen platt och med högt i tak.

Vi ser på detta som ett långsiktigt samarbete, vilket innebär att vi med tiden kommer diskutera ihop oss angående vidare utbildning i PMBIA:s utbildningssystem för MTB-coacher samt utbildning inom första hjälpen.
Vi erbjuder också väldigt förmånliga priser på cykel och cykelutrustning hos våra samarbetspartners.

Lön och anställningsform
Vi erbjuder förmånlig timlön enligt avtal, baserat på dina tidigare erfarenheter och kunskaper.
Generellt ligger vi långt över marknadsmässig lön och erbjuder en fin lönestege då vi tror på ett långsiktigt samarbete.

Anställningsformen är säsongsbaserad mellan april-oktober med timavlöning.

Kontakt
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@bikemaestro.seeller på 031-36 36 380.


Ansökan
Ansökan skickas till info@bikemaestro.se.

Urval sker löpande.

Med vänliga hälsningar,
Matthias