Skip to content Skip to footer

UTBILDNING FÖR KLUBBAR OCH FÖRENINGAR

Många ledare i klubbar och föreningar som gått våra MTB-kurser och tagit privatlektioner hos oss, har bett oss att sätta ihop ett utbildningssystem för just klubbar och föreningar.

Med vår instruktör Pilo Stylin i spetsen så har vi under vintern jobbat på att ta fram ett riktigt vasst upplägg som vi vet kommer vara till stor hjälp för klubbar och föreningnar. Det kommer hjälpa er i att erbjuda era medlemmar förstklassig utbildning förankrad i den absolut senaste forskningen inom pedagogik, ledarskap, utbildning och träning.

Utbildningen inleds med en spännande och intressant föreläsning med Pilo om just detta – pedagogik, ledarskap, utbildning och träning.

Pilo jobbar till vardags med att utvecka och hålla ledarutbildningar inom flera olika sporter och är en av landets främsta föreläsare inom Physical Literacy. Physical Literacy handlar om hur man skapar rörelseglädje och självförtroende kopplat till idrottsutövande och hur idrottandet påverkar vår fysiska och mentala hälsa. Pilo har även en examen i idrottsvetenskap på GU och är utbildad elittränare.

Efter föreläsningen och en god lunch så är det dags att ta sig ut på cyklarna för att koppla ihop det teoretiska med det praktiska, under en fullspäckad eftermiddag.
Vi kommer gå igenom massvis med ögonöppnande teknikdrillar och övningar, många som är till grund för våra MTB-kurser som fram till idag använts för att utbilda hundratals nöjda elever, från nybörjarnivå till elitnivå. Förvänta er en grymt lärorik dag där ni efter dagens slut är vassare MTB-cyklister än ni var tidigare.

Vi rör oss runt i Delsjömrådets vackra stigcykelparadis, så räkna med en del riktiga guldkorn.

Det går också att mixa utbildningsdagen med en extra dag med guidad stigcykling där ni får njuta av Göteborgs absolut bästa stigar, på en tur som vi kallar Göteborg High Five.
Turen är cirka 45 km lång och slingrar sig genom de vackra naturområdena Delsjön, Lackarebäck, Horsikan, Kållered, Sandsjöbacka och Änggårdsbergen. Räkna med cirka 6 timmar inkl. lunchpaus.
Under turen är det ypperligt att fortsätta öva och repetera det vi lärt oss under övningarna från dagen innan.

Självklart är vi flexibla och kan skräddarsy andra typer av upplägg för er klubb eller förening.

Hör av er till oss på  på info@bikemaestro.se för offert eller frågor.

/Gänget på Bikemaestro