Skip to content Skip to footer

TJÄNST:  MTB-INSTRUKTÖRER

OM TJÄNSTEN:
Vi växer så det knakar på utbildningsfronten och behöver förstärka teamet med fler duktiga och passionerade MTB-instruktörer.

I år har vi också börjat med utbildning för klubbar och föreningar, vilket har tagits emot med varma ovationer!

Som Bikemaestro-instruktör så kommer du jobba med ett passionerat gäng duktiga cyklister med att hålla i MTB-utbildningar. Vi har utbildningar och privatlektioner från nybörjarnivå upp till elitnivå, men söker just nu efter fler instruktörer som kan utbilda på grund- och fortsättningsnivå.

Utbildningarna hålls nästan uteslutande på lördagar mellan 10.00 14.30, men andra tider kan också förekomma. Antalet elever brukar ligga mellan 12-16 personer per utbldning och vi är alltid minst två instruktörer.

VEM ÄR DU?
För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv, ödmjuk och utåtriktad person som gillar att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper på ett inspirerande och engagerat sätt. Du är en ambitiös och flexibel problemlösare som ser möjligheter istället för hinder och som trivs med ansvar. Du har inga problem med att prata inför större grupper.

Självklart är du en duktig mountainbikecyklist och har koll på grunderna för hur man mekar med en cykel. Om en kund får punktering, kedjebrott eller andra mindre haverier behöver du kunna hjälpa till att lösa problemet.

Det är meriterande om du har en utbildning eller bakgrund som mountainbikeinstruktör eller annan instruktörsroll inom idrott, men det är inget krav. Vi ser det som viktigast att du matchar de personliga egenskaperna vi söker och att du passar in i vårt team.

Du pratar flytande svenska och är duktiga på engelska. Andra språkkunskaper är självklart en bonus det med.

Du hittar bra i cykelområdena runt om Göteborg, framförallt i Delsjöområdet, och har koll på hur du använder olika kartappar för navigering.

Utbildning i första hjälpen är meriterande, men inget krav, då vi ser till att alla våra guider och instruktörer får utbildning i detta.

B-körkort är meriterande, men inget krav.

Vi ser väldigt positivt på kvinnliga sökande. Det behövs verkligen fler tjejer i mountainbikebranschen!

VAD ERBJUDER VI DIG?

Förutom världens roligaste jobb och alldeles underbara kollegor, så erbjuds du en väldigt inkluderande roll i ett nytt och växande företag, där dina tankar och idéer kommer vara med och forma företaget. Vi tror på att hålla vår organisation platt och med högt i tak.

Utöver det så erbjuder vi också väldigt förmånliga personalrabatter på cykel och cykelutrustning genom våra samarbetspartners.

LÖN OCH ANSTÄLLNINGSFORM
Vi erbjuder förmånlig timlön enligt avtal, baserat på dina tidigare erfarenheter och kunskaper.
Generellt ligger vi en bit över marknadsmässig lön och erbjuder en fin lönestege då vi tror att vi blir som bäst när våra anställda trivs och känner sig uppskattade, och vill jobba hos oss en lång tid framöver.

Anställningsformen är säsongsbaserad mellan april-oktober.

KONTAKT
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du varmt välkommen att höra av dig till mig på info@bikemaestro.se eller på 031-36 36 380.

ANSÖKAN
Ansökan skickas till info@bikemaestro.se.
Urval sker löpande.

Med vänliga hälsningar,
Matthias