Skip to content Skip to footer

TJÄNST:  JOBBA PÅ UTHYRNINGSCENTRET

OM TJÄNSTEN:
Den 15 juni slår vi upp portarna för Göteborgs första cykeluthyrningscenter! Ett superspännande och superviktigt samarbete för oss, ihop med Lisebergsbyn. Nu är vi på jakt efter nya stjärnor som vill jobba på uthyrningen under helgerna.

I arbetsuppgifterna ingår att förse våra kunder med cykel och utrustning, försäljning av cykeltillbehör samt att serva våra cyklar.

Öppettiderna för uthyrningen kommer vara kl. 11.00 – 20.00, vilket innebär att arbetstiderna med öppning och stängning kommer vara kl. 10.30 – 20.30

VEM ÄR DU?
För att trivas hos oss och för att göra ett bra jobb i cykeluthyrningen så tror vi att du är en positiv, utåtriktad, problemlösande och händig person, gärna med erfarenhet av att skruva på cyklar, främst mountainbikes. Du trivs med ansvar och har lätt för att ta egna beslut. Det är meriterande om du har en utbildning eller bakgrund som cykelmekaniker.

Vi ser väldigt positivt på kvinnliga sökande. Det behövs fler tjejer i mountainbikebranschen!

VAD ERBJUDER VI DIG?
Förutom världens roligaste jobb och alldeles underbara kollegor, så erbjuds du en väldigt inkluderande roll i ett nytt och växande företag, där dina tankar och idéer kommer vara med och forma företaget. Vi tror på att hålla vår organisation platt och med högt i tak.

Utöver det så erbjuder vi också väldigt förmånliga personalrabatter på cykel och cykelutrustning genom våra samarbetspartners.

LÖN OCH ANSTÄLLNINGSFORM
Vi erbjuder förmånlig timlön enligt avtal, baserat på dina tidigare erfarenheter och kunskaper.
Generellt ligger vi en bit över marknadsmässig lön och erbjuder en fin lönestege då vi tror att vi blir som bäst när våra anställda trivs och känner sig uppskattade, och vill jobba hos oss en lång tid framöver.

Anställningsformen är säsongsbaserad mellan april-oktober.

KONTAKT
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du varmt välkommen att höra av dig till mig på info@bikemaestro.se eller på 031-36 36 380.

ANSÖKAN
Ansökan skickas till info@bikemaestro.se.
Urval sker löpande.

Med vänliga hälsningar,
Matthias