Skip to content Skip to footer

PRIVAT- OCH FÖRETAGSGRUPPER

Bikemaestro siktar på att vara bäst på marknaden när det gäller naturupplevelser på mountainbike. Vi erbjuder guidade mountainbiketurer och andra äventyr i grupp för både privatpersoner och företag.
Våra turer passar alla – nybörjare som erfaren.

Vi är flexibla gällande upplägg och kan ta grupper upp till 20 personer, vare sig det gäller företagsevent, möhippor/svensexor, kalas eller något annat. Vi utgår från Göteborg, men kan anordna turer runt om i landet.

Till 2023 så har vi tagit fram två helt otroliga cykelupplevelser med utgångspunkt från Göteborg, där det ena är ett halvdagsäventyr och det andra ett heldagsäventyr. I vår cykelflotta så har vi 10 st elektriska mountainbikes och 10 st vanliga mountainbikes, vilket göra att alla kan njuta av turen, oavsett fysisk förmåga. 

Båda paketen bjuder på magisk cykling i djupa trollskogar.
För båda upplevelserna så start vi vid Jonsereds tågstation. Dit tar ni er enkelt med tåget från Göteborgs Central på strax över 10 minuter. Halvdagsturen avslutas på samma ställa ställe, men heldagsturen avslutas nära Aspens tågstation där ni har 15 minuter tillbaka till Göteborgs Central med tåget.

Heldagsäventyr på MTB/E-MTB (upp till 20 personer)
Heldagsäventyret är ett äventyr av rang! Räkna med en dag fylld av underbar cykling, ribbåtstur och avslut på vår bastuflotte med relaxavdelning. Där serveras ni god mat och kall dryck och kan åtnjuta en rofylld solnedgång med Aspens vackra natur i periferin.
Detta äventyret kommer ni garanterat bära med er en lång tid framöver!

Halvdagsäventyr på MTB/E-MTB (upp till 20 personer)
Halvdagsäventyret är för er som inte vill lägga lika mycket tid, men som ändå vill komma ut på underbar mountainbikecykling i vacker natur. Räkna med totalt runt tre timmars cykling där vi under rundan pausar för ett svalkande bad i en av Partilles många sjöar.
Här serveras ni självklart god fika och kaffe.

Vi kan även sätta ihop paket med andra häftiga upplevelser tillsammans med våra samarbetspartners. Följande aktiviteter finns att välja mellan:
– Höghöjdsbana i Skatås
– SUP-paddling i Säveåns oas
– Kanotpaddling
– Kajakpaddling
– Klippklättring
– Guidad vandring
– Yoga
– Bastuflotte

Vi gör allt för att ge er en oförglömlig upplevelse i naturen och är flexibla och skräddarsyr upplägget efter era önskemål.

Hör av er så skapar vi ert drömäventyr!

Föregående bild
Nästa bild